R.I.P. Brittany Murphy

2009 December 20

A 32 éves színésznőnek ma reggel leállt a szíve, és már nem tudták újraéleszteni.

A mentőket reggel nyolckor hívta Simon Monjack, a színésznő író férje. Murphyt a Cedars-Sinai kórházba szállították, ahol nem sokkal később halottnak nyilvánították.

Atlantában született, már kilenc évesen szerepet kapott a helyi színházban, 13 évesen menedzsere volt, 14 évesen Hollywoodba költözött.

Az 1995-ös Spinédzserek című moziban tűnt fel Alicia Silverstone konkurenciájaként, majd Eminem barátnőjét játszotta a Nyolc mérföldben. Szerepelt az Észvesztőben Winona Ryder és Angelina Jolie mellett. A Sin City-ben 2005-ben játszott, a Ne szólj száj!-ban Michael Douglas védte, mint lelki sérült szemtanút. A Nagydumás kiscsajokban a kiskorú Dakota Fanning partnere volt, a Szakítópróbában Ashton Kutcherrel mentették a kapcsolatukat.

Törékeny lelkű, gyönyörű nőket alakított többnyire. Young Hollywood Award-díjat kapott 2002-ben, 2005-ben Annie-díjat, a 2005-ös Golden Globe-díjkiosztó műsorvezetője volt.

via

Advertisements

One Response to “R.I.P. Brittany Murphy”


  1. Meglepetésként ért engem is a hír tegnap este, mikor nézelődtem az IMDb-n, és egyszer csak feltünt kiemelten az oldal tetején. Nyugodjék békében.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: