more

Eastern Design Office

2010 May 23

more

more

Italian architecture firm StudioDosi proposed this double-skinned, vegetation-covered headquarters for the Province of Parma. Located in Italy, the four-story 145,000 sq foot (13,500 sq meter) structure features a wide array of green building strategies, extensive gardens, and a living exoskeleton meant to provide shade and natural ventilation for the building underneath.

via

HEAD Architecture combined two apartments in Hong Kong to make a new home for a new family. They designed it so that the rituals of family life – bathing, playing, eating, sleeping – can be thoroughly re-evaluated, with an open-plan sequence of simple flexible spaces facilitating the informal flow and changing requirements of an expanding family.

more

Studio/Office/production facility designed for PostPanic by Maurice Mentjens Design.

more

MORE