Rustic Contemporary

2010 July 12

via

Advertisements

more

MORE after the JUMP!

Read the rest of this entry »

Raft-Table-01

via

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-1

“Hardest thing to do when you have an undersized environment to live in, is to actually make the whole thing look larger. The idea is to make the most of your open space to create an airy effect in your dwelling. However if not handled well, your house may not look appealing anymore. With that in mind, Studio Junction, a Toronto based architecture firm, had brilliantly found a solution to that issue by modernizing the concept of “infill neighborhood” with this amazing courtyard design. The contemporary interior was built for a family of four by blending a traditionally indoor living space and a freshly landscaped natural courtyard.”

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-2

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-3

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-4

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-5

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-6

Read the rest of this entry »

Belső tereprendezés

2009 June 7

suspended-landscape-1

suspended-landscape-2

suspended-landscape-5Több ITT!

A diákok egészséges táplálkozását és jólétét elősegítő, brit The School Food Trust alaítvány…ilyen belterekké varázsolja az iskolai ebédlőket:

school-food-trust-1-600x373

school-food-trust-2-600x399

school-food-trust-3-600x456

school-food-trust-4-600x456

schoolft

…és just for the record…ilyen kellemes dízájnos helyeken esznek diákjaink itthon:

kantin

cantina_masa

cantina11