MORE

Climb or slide?

2010 February 2

Read the rest of this entry »

The Barrow House

2009 September 27

barrow1

barrow2

barrow3

Több ITT!

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-1

“Hardest thing to do when you have an undersized environment to live in, is to actually make the whole thing look larger. The idea is to make the most of your open space to create an airy effect in your dwelling. However if not handled well, your house may not look appealing anymore. With that in mind, Studio Junction, a Toronto based architecture firm, had brilliantly found a solution to that issue by modernizing the concept of “infill neighborhood” with this amazing courtyard design. The contemporary interior was built for a family of four by blending a traditionally indoor living space and a freshly landscaped natural courtyard.”

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-2

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-3

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-4

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-5

Courtyard-Architecture-by-Studio-Junction-6

Read the rest of this entry »

ikea_beast_1

ikea_beast_3

Read the rest of this entry »